Zabava

Helena sredi mesta zgrozila s pričesko!

K.A.
25. 10. 2015, 21.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Takšne je za zdaj še nismo imeli priložnosti videti.

Angleška igralka Helena Bonham Carter je znana po svojem specifičnem modnem slogu in ekscentričnem obnašanju. Nedavno je sredi Londona znova vzbudila veliko pozornosti, ko se je na ulici pojavila v modni kombinaciji, ki je vsebovala nekoliko slojev oblačil in pri tem pokazala tudi zelo neurejeno pričesko.

Njeni prepoznavni kodri so se spremenili v dolge štrenaste lase, opaziti pa je bilo tudi kar nekaj sivih las. Takšne jo dosedaj še nismo imeli priložnosti videti in po vsej verjetnosti igralka že nekaj časa ni obiskala svojega frizerja.

Morda pa je za vse skupaj kriva ločitev. Helena se je preteklo leto ločila od svojega dolgoletnega partnerja Tima Burtona, s katerim ima tudi dva otroka. Skupaj sta sodelovala na številnih projektih, ona kot igralka, on kot režiser. Med njimi sta moči združila pri projektih Čarli in tovarna čokolade in Alica v čudežni deželi. 

Kljub temu, da ima Helena za seboj impresivno kariero in na računu številne milijone, jo glamur in slava nikoli nista kaj dosti zanimala.