Zabava

Najboljša "ritka" Balkana ne miruje

N.S.
25. 10. 2015, 15.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Srbska pevka Sadra Prodanović, bolj znana kot Sandra Afrika ali celo najboljša "ritka" Balkana, je v svojem novem videospotu za pesem Ljubav stara znova pokazala svoje zavidljive obline.

Facebook

Srbska starleta, ki je nanizala že kar nekaj hitov, je tokrat videospot snemala v Beogradu. »Tako je najlažje, saj se že poznamo in vse teče tako, kot smo si zamislili. Snemanje spota zna biti naporno, mi pa se ves čas zabavamo ter se trudimo ostati resni in fokusirani, ko se vklopi kamera. Kot zanimivost pa lahko povem, da se je v vlogi modela prvič preizkusil moj brat Miloš. No, kot lahko vidite sami v spotu, mu je bila vloga pisana na kožo,« je v šali priznala Sandra.

Srbska starleta je spot tokrat posnela s svojim bratom Milošem, ki je zaigral vlogo zapeljivca.

Pesem Ljubav stara je za zvezdnico napisal Damir Handanović, pritegnila pa jo je na prvo poslušanje. »To je moj stil. Moram pa priznati, da zaupam ekipi, ki skrbi za moje pesmi, in ne eksperimentiram preveč, kar se tega tiče. Mislim, da bo pesem še posebej všeč dekletom, ker se bodo našla v besedilu,« je dodala Sandra, ki pripravlja tudi nov album. »Novi singel napoveduje moj novi album. Ampak saj veste, snemanje albuma je proces, ki traja. Zato sem se odločila, da posnamem spot za Ljubav stara, da me oboževalci ne bi predolgo čakali, saj nihče ne more z gotovostjo trditi, kdaj bo album pripravljen za izdajo.«