Zabava

Neda Ukraden se sramuje sama sebe

mv
22. 10. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tri tedne po smrti makedonske pevke Usnije Redžepove se njena glasbena kolegica Neda Ukraden kesa, da je takrat na družbenem omrežju objavila fotografijo svoje umirajoče prijateljice. Želi se opravičiti vsem, predvsem pa Usniji, da je umazala spomin nanjo.

facebook

Ukradenova je za hrvaško revijo prvič spregovorila o objavi sporne fotografije, ki je razburila javnost. Na njej lahko vidimo nasmejano in brezhibno naličeno Nedo, ki pozira poleg umirajoče Usnije, ki je umrla le nekaj dni zatem. »Ko sem fotografijo videla v različnih medijih, me je zadelo, da res ni bilo prav, da sem jo delila na spletu. Nimam težav s tem, da se javno opravičim za to, čeprav se zavedam, da to ne izniči mojega dejanja,« je razložila pevka, ki jo je smrt prijateljice in glasbene kolegice globoko prizadela. »Če bi lahko sama sebi prisolila klofuto v trenutku, ko sem se zavedela svojega dejanja, bi si jo,« je nadaljevala Neda, ki je fotografijo po prvih zgroženih komentarjih takoj izbrisala, a je bilo žal že prepozno. 

Razume ljudi

»Razumem, zakaj je ljudi ta fotografija tako razburila. Tudi jaz si ne bi želela, da moja fotografija s smrtne postelje pride v medije,« je dodala pevka in priznala, da ji vseeno ni žal, da je zadnje srečanje z dobro prijateljico ujela v fotografijo. »Hranila jo bom v telefonu, dokler bom živa,« je za konec še izdala Neda, ki se pogreba Usnije sicer ni udeležila.