Zabava

Kate skriva plemiškega ljubimca v kleti

M.V.
24. 10. 2015, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Britanski mediji poročajo, da ima manekenka Kate Moss novega ljubimca. Zagledala naj bi se v 13 let mlajšega fotografa Nikolaija von Bismarcka.

zimbio

Kate Moss je še nedavno objokovala izgubljeno ljubezen z glasbenikom Jamiejem Hinceom, s katerim imata hčerko, a če je verjeti pisanju britanskih medijev, naj bi že našla novega ljubimca.

Zimbio

profimedia

Dobivala naj bi se namreč s 13 let mlajšim fotografom Nikolaijem von Bismarckom, ki nosi plemiški naslov grofa, sicer pa je priznan britanski fotograf.

Osemindvajsetletnik se je svojih veščin z objektivom naučil pri priznanem mojstru Mariu Testinu, zato ga najemajo največje zvezde modne industrije.

Kako se je par spoznal, ni znano, Kate pa naj bi se menda za mladega umetnika tako zelo ogrela, da ga je povabila, da živi v njenem domu.

Skriva se v kleti

A ni vse tako rožnato, kot se sliši. Kate je namreč zelo previdna glede tega, kdo jo vidi z Nikolaijem.

Mladenič namreč menda živi v kleti njene luksuzne rezidence, tja pa se mora skriti tudi, kadar je v bližini Katina hčerka Lila Grace ali člani osebja, ki skrbijo, da v hiši vse poteka, kot mora. Očitno je Nikolaiju Kate tako zelo všeč, da se je zanjo pripravljen tudi skrivati.