Zabava

Stanje Lamarja se je drastično poslabšalo

mv
24. 10. 2015, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ko so si njegovi bližnji že oddahnili, da je nekdanji košarkar iz najhujšega, se je njegovo stanje spet drastično poslabšalo. Zdravniki so prepovedali obiske, k njemu sme le njegova žena Khloe Kardashian.

vszi

Zdravstveno stanje Lamarja Odoma se je po premestitvi v Los Angeles poslabšalo, zato so zdravniki do nadaljnjega prepovedali obiske, saj je košarkar zbolel za pljučnico. Trenutno ga sme obiskovati le njegova žena Khloe Kardashian. "Lamarjevi zdravniki so Khloe razložili, da lahko pri Lamarju ob obiskovalcih pride do infekcije, zato nihče ne sme v njegovo sobo, dokler se njegovo stanje ne izboljša," pravi vir. Čeprav Lamarjeva družina poudarja, da je z njim vsak dan bolje, pa omenjeni spletni portal vztraja, da temu ni tako. Lamar ne more hoditi,velike težave pa ima tudi z ledvicami. Khloe se ne gane od njega in njeni prijatelji pravijo, da je že dolgo niso videli tako izmučene. 



Spomnimo …

Lamarja so prejšnji torek našli nezavestnega na tleh hotelske sobe v Nevadi in ga prepeljali v Las Vegas. Kot smo že poročali, naj bi se na tako imenovanem ljubezenskem ranču v Nevadi brez omejitev zabaval tri dni in celo vzel zeliščni substitut za viagro. Nekaj dni je bil v komi, nato se je le prebudil in menda Khloe povedal, da jo ima rad. Pred dnevi so ga odpustili iz bolnišnice v Las Vegasu in ga prepeljali v Los Angeles. Khloe je medtem končala razmerje s fantom, da je lahko ob možu, s katerim sta se še nedolgo nazaj nameravala ločiti, a je njegova nesreča vse spremenila.