Zabava

Kate tretjič noseča, William pa jezen!?

mv
26. 10. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Iz Velike Britanije prihaja zanimiva vest, da naj bi bila vojvodinja Catherine spet noseča. Nosečnosti par ni načrtoval, William pa naj bi bil zaradi tega precej jezen na svojo ženo, saj meni, da je tretji otrok na poti prezgodaj.

facebook

Pravljica princa Williama in vojvodinje Catherine dobiva nove razsežnosti. Zakoncema, sinu Georgeu in hčerki Charlotte naj bi se namreč kmalu pridružil peti član družine. O tem pišejo ameriški mediji, ki namigujejo, da 33-letna Kate pod srcem nosi že tretjega otroka.

»Nosečnosti nista načrtovala, a se je zgodila, in zdaj je princ William ves paničen, saj se mu zdi prihod novega člana prehiter,« je povedal neimenovani vir. Princ ne razume, kako se je to lahko zgodilo, saj naj bi se z ženo dogovorila, da vsaj leto dni še ne bosta povečala družine, ki se že tako bori z nešteto obveznostmi. 

Do 35. leta želi zaključiti z rojevanjem

Očitno v njunem zakonu hlače nosi Kate, saj je nekoč priznala, da želi do 35. leta roditi tri otroke, nato pa se posvetiti njihovi vzgoji. Če je res, da je tretji otrok že na poti, potem bo kraljevi par v le treh letih dobil tri potomce.

Kraljevi dvor bi bil nad tem sicer navdušen, saj vsak otrok na dvoru prinese dodatno pozornost tako družini kot tudi Veliki Britaniji. Navdušena bi bila tudi starša vojvodinje Catherine, sploh mama Carole, ki se ne gane od hčerke, odkar je prvič postala mama. To gre Williamu in njegovemu očetu Charlesu zelo na živce in verjetno se bojita tudi tega, da se v primeru tretje nosečnosti Katine mame še nekaj časa ne bi znebila.

zimbio