Zabava

Napoved astrologov: Kakšna bo zakonska prihodnost Severine?

N.S.
1. 10. 2015, 11.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Potem ko sta Severina Vučković in Igor Kojić pretekli petek tiho stopila v zakonski stan, so hrvaški mediji ugledno astrologinjo Mirelo Marković povprašali, kakšna prihodnost čaka slavni par.

instagram

Spomnimo, Severina in Igor sta se spoznala na februarskem koncertu, ki ga je imela Severina v Beogradu. Vse od usodnega februarja pa sta neločljiva, Igor Severino spremlja na vsakem koraku, odlično se je ujel tudi z njenim triletnim sinom Aleksandrom, ki ga je Severina dobila iz kratkega razmerja z Milanom Popovićem. A kot kaže, bo pevka spet zibala.

Facebook

Par naj bi imel še enega otroka v roku dveh let.

»Najprej se jima bo čez leto ali dve rodila hčerka, za drugega otroka pa nisem čisto prepričana. Igor bo pazil na Severino in skrbel zanjo. Njun zakon bo imel nekaj kriz, a bo trajal in trajal. Najtežje obdobje ju čaka v naslednjih dveh letih. Če jima bo uspelo premagati to težko obdobje, bi njun odnos lahko kljub vsem krizam trajal in trajal,« je povedala Markovićeva, ki se ne čudi, da Severina ves čas ponavlja, da je do ušes zaljubljena v Igorja.

»Njuna zveza je karmična. Poznata se že iz preteklih življenj. Drug od drugega se učita. On ima rad vse, kar je lepo, in svet glamurja mu zelo ustreza. Njej pa zelo ustreza njegova moška stran.«