Zabava

Severina ukanila novinarje in se na skrivaj poročila

mv
28. 9. 2015, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaški mediji so v soboto poročali, da naj bi se hrvaška pevka Severina na skrivaj in v zelo ozkem krogu poročila s svojim fantom Igorjem Kojićem. Zaljubljenca naj bi usodni da dahnila v istrskih Balah. Kam se ji je tako mudilo?

Cerkvena poroka Severine in njenega 15 let mlajšega ljubimca naj bi se zgodila v soboto nekaj čez poldne v cerkvici Device Marija v Balah. Pevko so le od daleč ujeli v prekrasni beli poročni obleki, saj so jo obkrožali telesni stražarji, ki so njen obraz zakrivali z dežnikom. Po obredu sta v ozkem družinskem krogu svojo ljubezen proslavila v eni od lokalnih vil. Severinina priča naj bi bila dolgoletna prijateljica Andrea Čermak, Igorjeva priča pa je bil njegov kolega Boris Đikanović. Severina je na isti dan objavila tudi fotografijo na instagramu, na kateri pozira v poročni obleki, in pripisala: »Res bi bilo škoda, če se ne bi nikoli srečala.« Zraven je objavila tudi domneven datum poroke, 22. november, ki pa naj bi bil le krinka, s katero je želela medije prepričati, da še ni obljubila večne zvestobe mlademu športnemu menedžerju.

Kaj pa poroka v Beogradu?Mar to pomeni, da so bile vse podrobnosti glede razkošne poroke v Beogradu le ukana? Severina in Igor naj bi povabila več kot 500 ljudi, med njimi tudi veliko estradnikov s področja nekdanje Jugoslavije, kot so Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Lepa Brena in Šaban Šulić. Poroka naj bi ju stala več kot 50 tisoč evrov, 70 evrov naj bi stala večerja na gosta, za nekaj več kot sto gostov naj bi najela tudi sobe v hotelu, kjer naj bi potekala zabava. Mladoporočenca naj bi dve noči prespala v luksuznem apartmaju, ki bo poročno darilo hotela.

instagram