Zabava

Učiteljice snemale na istih lokacijah kot James Bond

am
1. 10. 2015, 08.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ana, Silvija in Matea, ki slišijo na ime Učiteljice, so znova navdušila. Po odličnih pesmih, kot so Generale, Nema natrag, Nisam ja tvoja učiteljica, so poskrbela za pravi Šok.

Promo foto

Ana, ki v skupini Učiteljice igra violino in prihaja s Ptuja, nam je ob tem zaupala: »Učiteljice smo svoj prvi skupni obisk Grčije kar najbolj izkoristile, združile smo delo in zabavo ter na prelepih lokacijah Krfa posnele videospot za novo pesem z naslovom Šok. Pesem, ki jo je pripravil naš avtorski tim Dušan Bačić (avtor glasbe in besedila) ter Bojan Dragojević (avtor aranžmaja), nam je pisana na kožo, saj govori o tem, kako punce držimo skupaj, tudi ko kateri od nas sreča pokaže hrbet. Ob ljubezenskih težavah se kdaj pa kdaj seveda popije kakšen kozarček, kljub temu pa v pesmi ne propagiramo alkohola, propagiramo dobro prijateljstvo.«

PRELEPE PLAŽE IN ODLIČNA ZABAVA

Videospot so Učiteljice na Krfu snemale kar štiri dni. Najbolj jim bodo v spominu ostale prelepe plaže, dobra hrana in odlična zabava. Z njimi je bila tudi kar 15- članska ekipa, ki je poskrbela, da je vse potekalo po načrtu. »Vzdušje na snemanju je bilo noro, polno je bilo zabave in smeha, kar se zagotovo vidi tudi na končnem izdelku. Prav takrat je bila na Krfu velika skupina maturantov iz Slovenije, ki so nam z veseljem priskočili na pomoč in odigrali naše statiste. Šele na snemanju smo izvedele, da so se na teh istih lokacijah snemali tudi nekateri prizori iz filma James Bond. Tako da smo se šalile, da smo postale Bondova dekleta,« nam je še povedala Ana.

Promo foto

PRVI SAMOSTOJNI ALBUM

Pesem Šok je še ena v nizu, ki napoveduje prvi samostojni album Učiteljic. Poleg snemanja novih pesmi pa se punce pripravljajo na številne nastope širom regije.