Zabava

Aktualovo Galamo pred rojstnim dnem preplavile sladice

nn
29. 9. 2015, 15.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Začelo se je iz čistega heca, v priljubljeni radijski oddaji Aktualova Galama, ko je Dean on the Mike sovoditeljico Anito Gošte pripravil do tega, da je še pred prvim rojstnim dnem Galame oblekla predpasnik in naredila posebno sladico, ki sta jo poimenovala Galama split.

M24

Potem so se pridružili še poslušalci in facebook stran Aktualove Galame v kratkem času popolnoma preplavili s fotografijami okusnih domačih sladic.

Od takrat je studio v času Aktualove Galame vedno znova poln sladic poslušalcev, pa tudi znanih glasbenikov – Werner je na primer pripravil okusno jagodno torto. Slastne sladice pa poleg Anite pripravlja tudi Dean, nazadnje je sovoditeljico Anito in gosta Ivana Zaka, enega najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, presenetil s slastnimi doma narejenimi mafini. Anita in Ivan sta bila nad Deanovimi pekarskimi sposobnostmi naravnost navdušena.

M24

Mafini pa so bili samo predpriprava na praznovanje, kajti kmalu bo potrebno speči rojstnodnevno torto – bliža se namreč rojstni dan Aktualove Galame, na katerega ste vabljeni prav vsi, bo pa 30. oktobra v Planetu Tuš v Kranju