Zabava

Vesna Janković zopet zamenjala partnerja

R.T.
29. 9. 2015, 11.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Na slovenski sceni imamo nov par. In sicer naj bi tokrat Vesna Janković uspela omrežiti nekoč vidnega člana LDS in ljubljanskega podžupana, Slavka Slaka. Očitno ji županski kabineti odgovarjajo.

m24.si

Posteljo naj bi si grela že več kot mesec dni, spoznala pa naj bi se na neki privatni zabavi. Veze ne zanikata, se je pa Vesna tokrat odločila, da tega ne obesi na veliki zvon. Kot poroča znan slovenski portal, naj bi se zaradi tega že umaknila s Facebooka in si s tem kupila vsaj nekaj zasebnosti.

Naj spomnimo, da se je nekdanja snaha ljubljanskega župana Vesna Janković po ločitvi od Jureta Jankovića za nekaj časa zapletla s svojim dolgoletnim prijateljem, osebnim trenerjem Sašem Radovićem, a njuna ljubezen ni trajala dolgo. Očitno pa ima Vesna rada športnike, saj naj bi se kmalu po končanju veze s Sašem ogrela za teniškega trenerja in poslovneža Sandija Derzića. Par so večkrat opazili v Krškem, toda Vesna je vztrajno zanikala njuno vezo.

Tokrat pa se je Vesna odločila, da športniki niso zanj in se je raje odločila za Slavka Slaka, ki dela kot svetovalec v podjetju Javna razsvetljava.