Zabava

Barovcu Nejcu ponudili 500 evrov za seks

mv
28. 9. 2015, 19.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nekdanji tekmovalec šova Bar Nejc Rek, odkar je sodeloval v oddaji, nima miru pred spletnimi oboževalci, ki mu pošiljajo fotografije svojih genitalij in ga vabijo na zmenke. Pred dnevi pa je prejel tudi ponudbo, ki ga je še posebej razjezila.

Planet TV

»Na spletu vsak dan spoznavam različneljudi, tudi tako imenovane sponzorje, ki mladim fantom plačujejo za seks. Pišejo tudi meni, mi prek družbenih omrežijpošiljajo fotografije riti ali genitalij. Sprašujejo me, ali bi z njimi seksal za denar. Kako mi gre to na živce! Jaz bom seksal z nekom, ki ga imam rad, in ne za denar. Ne vem, kje me najdejo,«se je na facebooku razpisal Nejc, ki predvideva, da je drugim moškim všeč tudi zato, ker je medijsko prepoznaven.

Na slovenski sceni kar nekaj prostitucije

Povod za njegov zapis je bila nespodobna ponudba, v kateri mu je moški ponudil 500 evrov za uro seksa z njim. »Za eno uro mi je ponudil 500 evrov. Seveda pod pogojem, da dela z menoj, kar želi. Le nasmejal sem se in mu odgovoril, da me to ne zanima. Naj piše nekomu, ki mu čustva niso pomembna. Takšnih je kar nekaj na sceni. Tudi kakšen od mojih nekdanjih prijateljev in sovražnikov se ukvarja s prostitucijo,« je iskren Nejc, ki namerava o prostituciji na slovenski sceni napisati tudi knjigo. Le komu vse bo s tem stopil na prste?