Zabava

Napovedali smo …in uresničilo se je! Lado je car!

28. 9. 2015, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Da je oddaja Slovenija ima talent to jesen daleč najbolj gledana vsebina na slovenskih televizijah, je brez dvoma precej zaslužen tudi eden in edini Lado Bizovičar, ki nas iz oddaje v oddajo bolj navdušuje … V pretekli oddaji si je omislil selfie stick, kaj pa si bo v naslednji?

PRO PLUS

Najbolj spektakularen šov te jeseni Slovenija ima talent že petič navdušuje gledalce!

Zabavni nastopi slovenskih talentov pred televizijske ekrane privabljajo v povprečju več kot polovico takrat zbranih gledalcev pred TV-zasloni. Že naslednjo nedeljo se gledalcem spet obeta prvovorstna televizijska zabava, saj si bo nekdo izmed nastopajočih prislužil zlati gumb, prihaja pa tudi vratolomna točka, kot je na odru talentov še nismo videli!

Gledalce in gledalke pa zelo navdušuje tudi Lado Bizovičar, ki je iz oddaje v oddajo bolj zabaven.

Na nek način pa se lahko pohvalimo, da smo ga odkrili prav mi, saj je članica našega uredništva, ki je takrat delala na reviji Antena, nekega dne po čisti slučajnosti na plesni predstavi zagledala dečka, oblečenega v Mozarta. Njegovo vodenje prireditve jo je popolnoma očaralo in v tistem trenutku, je dobila uvid (tako trdi že leta in leta), da iz tega fanta pa še nekaj bo. Stopila je do njega ter mu to tudi povedala. Teden kasneje je izšel članek o Ladu, v katerem je objavila njegovo fotografijo, ob njen pa zapisala: “Tista televizija, ki bo dala temu fantu priložnost, bo zmagala!”