Zabava

Jennifer v šoku: Oboževalci bodo videli njen domači pornič

mv
28. 9. 2015, 08.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pevka Jennifer Lopez je na robu živčnega zloma, saj bo njenemu nekdanjemu možu Ojaniju Noi očitno uspelo najti način, kako lahko zakonito objavi posnetek njunega seksa. Zvezdnica močno upa, da se to ne bo zgodilo!

gossipmagazines.net

Čeprav se Lopezova že šest let bori na sodišču, da posnetek njenega seksa s prvim možem nikoli ne bi prišel v javnost, se, kot kaže, temu morda ne bo mogla izogniti. Posnetek je naredil njen prvi mož Ojani Noa in ga po ločitvi seveda želel prodati medijem ter mastno zaslužiti.

Nekaj časa je zadeva mirovala, posnetek pa je bil na varnem v trezorju, kot je pred leti na Jenniferjino željo odredilo sodišče, zdaj pa poslovni partner njenega nekdanjega moža Ed Meyer grozi, da je našel luknjo v zakonu, ki mu dovoljuje objavo posnetka. Kot da to ne bi bilo dovolj, naj bi poleg posnetkov seksa medijem predal tudi intimne trenutke para z medenih tednov.

Želi pokazati njen pravi obraz

Meyer je pevki sporočil, da bo njen domači pornič izdal na DVD-ju, v njem pa se jasno vidi gola Jennifer med seksom in igro v hotelski sobi. Dodal je, da je njegov glavni cilj, da šokira njene oboževalce in pokaže njeno pravo plat.

Ne skriva, da ima z Lopezovo nedokončane posle, ki jih očitno namerava razrešiti na podel način. Zameril ji je namreč menda, da je prizadela njegovega prijatelja, s katerim se je poročila leta 1997, le 11 mesecev pozneje pa se je od njega ločila. Jennifer svoj zakon z Ojanijem, ki je bil natakar v enem od klubov, opisuje kot veliko življenjsko napako in zdaj razumemo, zakaj tako misli.