Zabava

Ivona pričakuje otroka s svojim novim fantom

mv
26. 9. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V slovenskih medijih je završalo, ko je na dan prišla govorica, da se je nekdanja barovka Ivona Pavlović za nekaj časa umaknila z oči javnosti, ker naj bi bila noseča. Dvajsetletnica tega ni potrdila, ob ugibanjih se le sladko nasmiha.

Facebook

Pred kratkim smo že pisali o tem, da je finalistka šova bar izginila z obličja Zemlje in tik pred zdajci odpovedala sodelovanje v oddaji Kmetija: Nov začetek, zdaj pa je na dan prišel morebitni razlog za to. Ljubljančanka naj bi bila namreč noseča s fantom Gašperjem, s katerim je pred časom obnovila romanco izpred dveh let. Ker 20-letnica nima svojega telefona in smo navadno z njo komunicirali s pomočjo njene mame, novice še nismo preverili, dejstvo pa je, da slovenski mediji neutrudno poročajo o tem, da bo temnolaska postala mama.

Dogaja se ji nekaj zanimivega

Ivona za druge medije novice ni ne zanikala ne potrdila, v svojem značilnem tonu je le namignila, da je sodelovanje kot komentatorka v oddaji Kmetija zavrnila, ker je potrebovala počitek, zato je z Gašperjem odpotovala v tople kraje. Za več informacij pravi, bo treba počakati, je pa potrdila, da se v njenem življenju dogaja nekaj zanimivega.

Njena mama je govorice o tem, da bo postala babica, takoj zanikala in dodala, da je Ivona še bistveno premlada za naraščaj, a spomnimo se, da ni vedela niti tega, da je bila Ivona poročena s Harisom. Lahko torej res pričakujemo »barovski podmladek« ali gre le za spretno marketinško potezo dekleta, ki ve, kako pritegniti pozornost medijev? Očitno bomo, če ne prej, resnico izvedeli čez devet mesecev!