Zabava

Goran Višnjić prodaja vilo v Los Angelesu

mv
25. 9. 2015, 14.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaški zvezdnik Goran Višnjić, ki že vrsto leti živi in dela v Los Angelesu, se je odločil, da bo prodal svojo mediteransko vilo v ograjenem naselju Bird Streets. Cena? Pičlih 650 tisoč dolarjev!

zimbio

Vilo ima v svoji ponudbi nepremičninska agencija The Williams Estates, ki posest opisuje kot ograjeno zatočišče, obkroženo z zelenimi površinami, idealno za družine. Hiša vsebuje tudi sobo za jogo, dnevno sobo, urejeno v maroškem slogu, s kaminom in ogromno teraso s pogledom na bazen. Sestavljena je iz dveh nadstropij, ima štiri spalnice in pet kopalnic, njena lokacija pa naj bi bila idealna za kupce, ki si želijo ogromno zasebnosti.

Zakaj se je Višnjić odločil za prodajo, ni znano, nedvomno pa ne gre za to, da mu v poslu ne bi šlo dobro in si luksuznega bivališča ne bi več mogel privoščiti. Igralec, ki je svojo kariero začel v priljubljeni seriji Urgenca, se je nato pojavil še v veliko stranskih vlogah, trenutno pa je zaključil snemanje prve sezone znanstvenofantastične serije Extant, v kateri poleg Halle Berry igra glavno moško vlogo. Producent serije je nihče drug kot Steven Spielberg.