Zabava

Ivona izginila z obličja Zemlje. Le zakaj?

mv
16. 9. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ivona Pavlović je vse od snemanja oddaje Bar polno zaposlena, prepoznavnost s pridom izkorišča za nastope po vsej Sloveniji. Kot kaže, ji gre tako zelo dobro, da je namerno zapravila priložnost za nastop v oddaji Kmetija: Nov začetek.

Facebook

Ivona je nedvomno barovka, ki je najbolje izkoristila svojo prepoznavnost, življenje pa se ji je čez noč obrnilo na glavo. Pred meseci je priznala, da za udeležbo na dogodkih včasih prejme celo 500 evrov in da od finalne oddaje Bar skoraj ni imela prostega dneva. Vmes je vložila tudi prošnjo za ločitev od Harisa, se na novo zaljubila v nekdanjega fanta in očitno ji vse v življenju teče, kot mora.

Ivona je tik pred zdajci izginila, namesto nje je med komentatorje oddaje Kmetija: Nov začetek sedla Lara.

Pustila jih je na cedilu

Morda ji gre celo preveč dobro, saj je pred kratkim zavrnila ponudbo, ki bi ji lahko odprla vrata za delo na televiziji, kar si je vedno želela. Ustvarjalci oddaje Kmetija: Nov začetek so jo namreč skupaj z lanskim zmagovalcem oddaje Denisom Toplakom in Jasno Kuljaj povabili med komentatorje oddaje, a jih je menda v zadnjem trenutku pustila na cedilu.

Ni se oglašala na telefon, zato je namesto nje vskočila nekdanja »kmetica« Lara Goršek Kos. Ivona je izginila tudi z družbenih omrežij, zato se sprašujemo, ali je tako močno zaljubljena, da je pozabila na svet, ali se je morda odpravila na povečanje zadnjice, kot je pred kratkim napovedala.

Facebook