Zabava

Ozadje družinskega nasilja pri bivšem članu Novih fosilov

R.T.
14. 9. 2015, 13.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Potem ko je pretekli teden bivši član skupine Novi fosili fizično obračunal s svojo ženo Snježano, na dan prihajajo nove podrobnosti.

Po poročanju hrvaških medijev naj bi bil Rajko na zdravljenju, domov pa je prišel zgolj za en dan. In kot vse kaže, je bil obisk domačih zanj usoden.

Dujmić naj bi tistega usodnega dne, ko se je zgodil incident, ves dan popival in poslušal Whitney Houston. V poznih popoldanskih urah naj bi se med zakoncema vnel prepir, Rajko naj bi svojo ženo s pestjo udaril v glavo in jo želel na silo poriniti ven iz stanovanja. Vse skupaj je šlo tako daleč, da je posredovala policija; zaradi nevarnosti ponovitve kaznivega dejanja in vplivanja na priče Dujmić za zdaj ostaja v priporu. »Odredili smo mu pripor. Ne počuti se dobro, na trenutno odločitev pa se bomo seveda pritožili,« sta dejali njegovi odvetnici Gordana Grubeša in Sandra Hančić.

KAJ SE DOGAJA Z NJIM?

Pred zagrebškim županijskim sodiščem se je pojavila tudi Dujmićeva žena Snježana, ki si je želela izvedeti, kaj se dogaja z njenim dolgoletnim soprogom. Čeprav ga je policiji prijavila zaradi fizičnega nasilja, je zanj zelo zaskrbljena, a ga trenutno ne sme obiskovati v priporu. Hrvaški medijo so še izvedeli, da naj bi bil Dujmić zaradi spora s preostalimi člani skupine Novi fosili ves čas razdražljiv in izjemno slabe volje.