Zabava

Spet drama v skupini Novi fosili

A.M.
11. 9. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Znani hrvaški glasbenik Rajko Dujmić v zadnjem času stalno polni stolpce rumenih časopisov. A na žalost večino časa prihajajo slabe novice.

Facebook

Pred meseci je tako žolčno napadal člane legendarne skupine Novo fosili, katerih član je bil donedavno tudi sam. Skoraj ni minil dan, da Rajko o njih ne bi povedal kaj žaljivega. Zdaj pa je šel povsem čez rob. Dujmić se je zaradi družinskega nasilja znašel v priporu.

V ponedeljek je fizično obračunal s svojo ženo Snježano, ki ga je prijavila zagrebški policiji, zaradi povzročitve fizičnih poškodb pa mu grozi do tri leta zapora. »Bila sva skupaj v stanovanju. Ves dan je pil in poslušal svojo ljubo Whitney Houston, ki jo zares obožuje. Nabirala so se mu čustva, začel je jokati in kar naenkrat je brez razloga postal agresiven. Zgrabil me je za vrat in me želel na silo odgnati iz stanovanja. Sosedi so slišali vpitje in prestrašeni poklicali policijo,« je dejala pretresena Snježana.

NEVAREN ZA OKOLICO
Po kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je Dujmić še vedno nevaren za okolico, zato so mu odredili pripor.  Sicer pa so v hrvaških medijih že večkrat pisali o njegovih težavah z drogami, a je Dujmić takšne zapise vedno demantiral in dejal, da gre za resne zdravstvene težave. Soproga Snježana mu je ves čas stala ob strani, ob njem pa je bila tudi pred kratkim, ko je odšel z zdravljenja v bolnišnici.

ZGLADIL NESPORAZUME Z NOVOMI FOSILI

Dujmić je pred kratkim zgladil vse nesporazume, ki jih je imel s svojo nekdanjo skupino, legendarnimi Novimi fosili. Pred nekaj tedni je ponosno poziral na poroki svojega sina, kjer sta z ženo delovala kot usklajen in zaljubljen par.