Zabava

Po samo dveh nočeh se je poslovila od Kmetije

Nejc Simšič
7. 9. 2015, 15.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Po samo dveh nočeh se je od šova Kmetija: Nov začetek poslovila tekmovalka Kaja, ki je vlogo tatice zamenjala s premagano Špelo.

Planet TV

Špela je v sobotni oddaji resno zgrabila svojo priložnost, da lahko sklene dogovor, po katerem lahko v zameno za delež nagrade z nekom zamenja mesto in ostane na kmetiji. Na koncu je morala prepričati Kajo, da zamenjata mesti. Vendar se je zelo nespretno pogodila za zamenjavo, ko je ponudbo po nepotrebnem zvišala in ponudila še večerjo povrhu. Špela je šele po Kajinem odhodu ugotovila, da se ne bo vrnila na kmetijo bogatih. Ostaja v igri za glavno nagrado, a na skriti kmetiji. A vse kaže, da je bila Kaja presrečna, da je zapustila šov.

Vstopili ste polni elana, nato pa ste mesto prepustili drugi tekmovalki. Kako to?

Razmišljala sem o možnosti, da bi odšla domov, in ko se je pojavila priložnost, da zamenjam s Špelo, sem sprejela ponujeno. Videla sem, da jaz nisem za takšno življenje.

Svoje mesto v šovu ste dobesedno prodali drugi tekmovalki. Bi to naredili za vsako vsoto?

Za vsako denarno vsoto bi odšla domov. Vsota je bila, kakršna je bila. Seveda sem jo poskusila zvišati, ona se je s tem strinjala in seveda jaz nisem imela nič proti.

Kaj je bilo tako težkega na Kmetiji: Nov začetek?

Mislim, da mi je bilo najtežje zato, ker nas je tako malo. Pred vselitvijo sem mislila, da bom šla na pravo kmetijo, da nas bo veliko, da bomo veliko delali, tu pa ni bilo dovolj dela. Tudi domotožje me je dajalo. Tudi to, da ni bilo tuša. V teh vročih dneh se nismo mogli niti umiti.

Kaj pa druga dva lopova, Borut in Barbara, si se z njima ujela?

Z Borutom in Barbaro smo se zelo ujeli. Karakterno smo si bili kar podobni, tako da smo se zelo dobro razumeli.

Vam ne bo čisto nič žal, da ste se takoj izselili?

Močno dvomim. Morda po tem, ko bom videla na televiziji, kako so se imeli na veliki kmetiji, a za zdaj mi ni žal. Prav sem se odločila.

Kaj ti bo najbolj ostalo v spominu?

Najbolj mi bo ostalo v spominu, da se da preživeti tudi z zelo osnovnimi stvarmi. Ničesar nismo imeli, le nekaj hrane. Tudi to mi bo ostalo v spominu, da sem videla, ko smo hodili krast, kako je videti kmetija, saj sem jo videla le po televiziji.

Boš resničnostni šov Kmetija: Nov začetek še naprej spremljala?

Seveda ga bom spremljala, saj sem ga gledala tudi lansko sezono. Letos mi bo toliko bolj zanimivo, ker bom o šovu vedela več.

Boš navijala za Špelo, saj ti to koristi?

Navijala bom za Špelo, saj bom tudi jaz imela nekaj od tega, če zmaga. Bom pa navijala tudi za Boruta in Barbaro, ker se mi zdita faci in jima privoščim. Eden od teh treh mora zmagati.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili doma?

Najprej se bom stuširala in nato kaj dobrega pojedla.

Bi se še kdaj prijavili v podoben šov?

Mislim, da ne. Izučilo me je, da mi kamere ne ustrezajo.