Zabava

Tom Cruise skriva mrtvo mamo?

M.V.
2. 9. 2015, 10.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ameriški mediji se sprašujejo, zakaj že mesece niso nikjer opazili mame Toma Cruisa, ki so jo sicer prej večkrat videli v družbi slavnega sina. Sumijo, da je 78-letnica umrla, zvezdnik pa to skriva pred javnostjo.

zimbio

Tom Cruise nikoli ni skrival, da je močno navezan na svojo mamo, 78-letno Mary Lee Souht, ki ga je pogosto spremljala tudi na rdeči preprogi, zdaj pa je že nekaj mesecev nikjer niso opazili. Nazadnje je bila v javnosti 5. aprila, ko se je udeležila tradicionalnega velikonočnega zajtrka v centru scientološke cerkve v Los Angelesu. Prva namigovanja, da je gospa umrla, so se pojavila po tem, ko so njeni prijatelji opazili, da je njeno stanovanje v neposredni bližini scientološkega centra prazno. Nihče jih ni obvestil, da bi Mary kje dopustovala, in vedno bolj jih je strah, da je umrla, a to Tom drži zase. Julija je umrl tudi Tomov očim, a na pogrebu ni bilo ne igralca ne njegove mame. Nekateri si to razlagajo z dejstvom, da jima scientološka cerkev ni dovolila, da se udeležita obreda, saj se jima očim ni želel pridružiti pri »tej sekti«, kot jo je imenoval.

Profimedia

Suženj scientologije

Tom še vedno slepo sledi navodilom cerkve, ki njegov obraz že desetletja uporablja kot svojo največjo reklamo, zato ne bi bilo čudno, če so mu prepovedali tudi, da v javnosti govori o smrti mame. Na račun scientologije je igralec izgubil že dve ženi in veliko prijateljev, a očitno tako močno verjame vanjo, da je pripravljen žrtvovati čisto vse. Tudi pravico do žalovanja za svojo ljubo mamo.