Zabava

Goran brutalno pretepel srbsko igralko Mino

uk
2. 9. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Končalo se je sojenje Goranu Stariću, ki je bil obsojen, da je v začetku avgusta pretepel in s smrtjo grozil igralki Mini Lazarević. Proti nasilnežu pa ni bilo le tožilstvo, temveč celotna srbska javnost.

Facebook

Srbska igralka Mina Lazarević med klicem na policijo: "Ubil bo mene, otroka in mojega očeta, ki živi v sosednjem stanovanju. Prosim vas, storite kaj!" 

Goran Starić je priznal, da je pretepel svojo ženo, in bo zaradi tega moral za 12 mesecev za zapahe. Vse skupaj se je zgodilo v noči s prvega na drugi avgust, ko je med priljubljeno igralko Mino Lazarević in njenim možem prišlo do prerekanja.

Kot kaže, je nato Goran Mino večkrat udaril, potem pa odšel po avtomatsko puško in večkrat sprožil. Na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan. Kmalu je na prizorišče prišla policija, ki je Gorana aretirala. Zanimivo je, da je Mina tekom procesa zatrjevala, da je Goran ni udaril, čeprav je imela na obrazu in po rokah modrice. Vendar so predvajali posnetek, kako je nesrečna igralka poklicala policijo. Jasno je vpila v telefon, naj ji pomagajo, saj da bo ubil tako njo kot otroke.

Tudi na podlagi posnetka ga je tožilstvo obtožilo nasilja nad zakonsko partnerico.

Goran se je nato pogodil s tožilstvom in bil je obsojen na 12 mesecev zaporne kazni. Ne le zaradi nasilja, temveč tudi zaradi posestva neprijavljenega orožja.

Mina in Goran sta se poročila leta 2008 in imata dva otroka, ki na srečo takrat nista bila v stanovanju. Mina je pozneje na neki način šokirala tudi z izjavo, da se ne misli pridružiti gonji proti njenemu možu.