Zabava

Rusko Richie bo postal očka

A.M.
27. 8. 2015, 18.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Temnolasi glasbenik Rusko Richie, ki se vse bolj vzpenja po slovenski glasbeni sceni, je eden od tistih glasbenikov, ki s trdim delom daje prednost glasbi, prav tako pa še raje pomaga sočloveku, dobesedno na vsakem koraku.

Mare Vavpotič - KMA

Rusko Richie vedno rad priskoči na pomoč, rad se udeleži dobrodelnih koncertov, saj meni, da si ljudje to zaslužijo. To pa je tudi način, kako lahko glasbenik doda svoj prispevek pomoči tistim, ki to potrebujejo. Te dni je med drugim obiskal tudi radio Aktual, kjer sta s priljubljenim didžejem in voditeljem oddaje 60-90, Dadyjem, govorila še o največjem dobrodelnem koncertu v Sloveniji, ki se bo zgodil 10. junija 2016. A še prej je tekla beseda o Senoriti ter o tem, da bo glasbenik prvič postal očka.

Zmago Zemljić

DOLGA POT SENORITE

»Senorita se je »rojevala« eno leto. Pesem je bila narejena že lansko leto, vendar nisem bil povsem zadovoljen z izdelkom, zato sem jo poslal v Nemčijo, kjer jo je Ante Vene dodelal do te meje, da je zdaj vsem všečna,« je o pesmi povedal Rusko Richie. Glede na to, da je sama pesem potrebovala raperja, se je Rusko Richie odločil, da k sodelovanju povabi raperja Mancheta. Skupaj sta ustvarila mešanico balkanskega ter slovenskega rapa, v zgodbo je vključena še španščina. Vse skupaj z eno besedo predstavlja Senorito, ki je dobila tudi video zgodbo.

Osebni album

OBISKALA JIH JE POLICIJA

»Spot je bil med drugim posnet na terasi hotela City Maribor, kjer je vse skupaj odmevalo še dolgo v noč. Samo snemanje pa ni potekalo čisto po planu, namreč na Ptujskem mostu nas je ob drugi uri ponoči obiskala policija. Po pogovoru s policisti nam je uspelo, da smo vse skupaj uspešno posneli,« je dodal glasbenik, ki je vesel, da se je na koncu vse srečno končalo.

Radio Aktual

PRVIČ BO POSTAL OČKA

A poleg novega singla čaka glasbenika še novo rojstvo. Čeprav je bilo na začetku vse zavito v tančico skrivnosti, pazdaj Stančka Šukalo in Rusko Richie ne skrivata več, da sta srečno zaljubljena. Še več, par je v veselem pričakovanju, glasbenik pa bo novembra prvič postal očka, česar se, poleg novega singla Senorita, izjemno veseli.