Zabava

Neisha bo po operaciji spet pela

Nejc Simšič
10. 7. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priznana glasbenica Neisha je uspešno prestala operacijo glasilk in se že veseli, da bo spet lahko zapela.

Arhiv

Pred slabim mesecem je priljubljena glasbenica Neisha prestala operacijo glasilk, saj se ji je na njih naredil polip.

Mediaspeed

USPEŠNO OPERIRANA

Čeprav je dolgo zbirala pogum za poseg na ORL kliniki, je na koncu le sprejela dejstvo, da mora pod nož.

10 minut traja poseg na glasilkah, nato pa sledi 14 dni popolne tišine.

Operacija glasilk je namreč v zadnjem času že rutinska stvar, a vendar vedno obstaja možnost, da bi šlo kaj narobe. Veliko pevcev tudi skriva, da so imeli takšen poseg, saj se bojijo, da bi kdo mislil, da je z njihovo pevsko kariero konec. V resnici pa temu ni tako, če seveda strogo upoštevajo navodila in so nekaj tednov po operaciji tiho. »Vesela sem, da sem šla na poseg, čeprav je bilo težko biti tiho 14 dni. Zdaj me čaka še nekaj tednov okrevanja glasu, potem pa že komaj čakam, da bom lahko pela, saj me že pošteno »srbijo« glasilke,« je v smehu priznala Neisha, ki je zadovoljna z rezultatom po operaciji in dvotedenski tišini.

Promo

VELIKO JIH GRE POD NOŽ

Neisha pa ni edina glasbenica, ki je prestala operacijo glasilk. Pravzaprav se je za tovrstni poseg odločila že kar velika četica slovenskih pevk.

Mediaspeed

Med drugim tudi pevka Lea Sirk: »Po operaciji glasilk sem si vzela malo daljši dopust. Tišina ni mačji kašelj, sploh ko imaš družino in je komunikacija res zelo pomembna. Ampak tudi to je šlo na srečo mimo brez zapletov in zdaj že na veliko govorim in pojem,« je priznala Lea. Tudi Špeli Grošelj so se pred leti zaradi preobremenjenosti na glasilkah naredili vozlički in je bila pogosto hripava, zato je šla na poseg. Sicer pa so operacijo glasilk uspešno prestali tudi Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Sebastian, voditelj Martin Tomažin in številni drugi, ki pravijo, da bi se za to takoj odločili še enkrat.