Zabava

Cecin sin pijan priznal: Moj oče Arkan je živ in zdrav

mv
11. 6. 2015, 08.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Na nedavnem praznovanju rojstnega dne sina srbske pevke Cece Veljka, je najstnik pijan fotografom zabrusil, da je njegov oče živ in zdrav. Obiskovalci so šokirani, eden od njih pa je o tem obvestili medije.

Na rojstno dnevnem praznovanju mladega potomca Arkana in Cece so se zbrali številni znani obrazi iz sveta politike in zabave, med njimi tudi politiki Ivica Dačić, gostom pa so obljubili, da je vse kar se zgodi na zabavi strogo zaupno, prepovedano je bilo tudi vsakršno snemanje. A vseeno je do medijev pricurljala izjava mladega Veljka, ki je zabavo vidno pijan zapustil v objemu svojega dekleta. V pričo nekaterih svojih gostov je izjavil:"Moj oče Željko je živ in zdrav, poslal mi je tudi darilo za rojstni dan.« Prisotni so osupnili, a so se zaradi svoje varnosti raje delali, da ga niso slišali. Vseeno je eden od njih kontaktiral medije in jim zaupal, kaj je prišlo iz najstnikovih ust.

Živi v tujini in z družino komunicira preko telefona?

Če je to res, je vojni zločinec živ in živi nekje v tujini, z družino pa je verjetno v stiku preko telefona. Na to so nekateri namigovali že dlje časa, saj se tudi Ceca obnaša, kot da je njen Arkan še živ. Nikoli se ni ponovno poročila, redno se srečuje tudi z Arkanovimi prijatelji. Veljkove izjave javno še ni komentirala, pričakujemo pa, da ga bo branila s tem, da je pregloboko pogledal v kozarec in ni vedel, kaj govori.

Arkan naj bi 15. januarja 2000 umrl za posledicami atentata.