Zabava

Emilija še vedno v odlični formi

am
28. 5. 2015, 20.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Emilija Kokić, diva, ki je leta 1989 osvojila Eurosong s skupino Riva, se po daljši diskografski pavzi vrača z novo glasbeno zgodbo – Iznenađenje.

Promo foto

Pevka, ki danes vstopi v studio le zaradi užitka, je poskrbela za poletno melodijo, ki jo je ustvarila z dolgoletnim sodelavcem Markom Tomasovićem (glasba), Robertom Pilepićem (besedilo) ter Borisom Đurđevićem, s katerim je sodelovala prvič in je bil zadolžen za aranžma in produkcijo.

Za nedavno objavljeni odlični singel Iznenađenje, ki je pospremil njeno vrnitev na sceno, je atraktivna Emilija posnela videospot in ta je prijetno presenetil. Lepa Emilija, navdušena nad plesom, je za snemanje videospota angažirala sijajnega plesalca Nevena Ivića, ki je petkratni prvak Hrvaške v akrobatskem rock 'n' rollu, svetovni prvak leta 2007 ter ambasador Svetovne plesne zveze za promocijo športnega plesa za Srednjo in Južno Ameriko.

»Neven je izvrsten plesalec, zelo prijeten človek, ki mi je pomagal, da iz sebe izvabim razplesano in veselo Emilijo. Užitek je delati z ljudmi, ki so vrhunski profesionalci in hkrati prijetni po značaju, saj se takrat ustvari najpomembnejša stvar na snemanju, to je pozitivna energija. Skupaj pripravljava tudi nastop na CMC festivalu v Vodicah. Se že veselim! Zelo vesela pa sem tudi, da pesem prav tako osvaja slovensko publiko,« nam je povedala vedno nasmejana Emilija.