Zabava

Let 3 prepovedani na Hrvaškem, koncert v Ljubljani

nn
28. 5. 2015, 13.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Te dni se veliko piše o Let 3, ki so se sedaj poleg spomenika 'Angela Merkel sere!', brez dlake na jeziku, lotili tudi podmladka HDZ, ki je dosegel prepoved igranja skupine na prireditvi ob dnevu mesta Sisak.

Promo
»Angela Merkel sere!«

Podmladek hrvaške stranke HDZ je namreč zahteval prepoved igranja Let 3 na občinski prireditvi, zaradi njihove »nemoralnosti in norčevanja z države, Cerkve in braniteljev domovine«. Zaradi teh razlogov naj bi bilo neprimerno, da Let 3 nastopijo na prireditvi, ki je financirana s strani države.

Uradni odgovor Let 3 je vrgel na noge celotno Hrvaško, saj se je sprevrgel v pronicljiv politični komentar in vsesplošno kritiko stranke HDZ in njenega dosedanjega delovanja, brez dlake na jeziku. O besednemu obračunu so poročali praktično vsi hrvaški mediji.

V odgovoru so Let 3 izpostavili dokazano koruptivnost stranke HDZ in škodo, ki so jo naredili državi, ter se vprašali kako lahko taka stara, bolehna kokoš kot je HDZ sploh izleže podmladek.

Let 3 s spomenikom 'Angela Merkel sere!' prihajajo v Ljubljano v ponedeljek, 15. junija!

Promo

Let 3 bodo spomenik razkrili tudi slovenski javnosti v ponedeljek 15.6. ob 19h pred Mini Teatrom. Po odkritju spomenika pa bodo Let 3 izvedli tudi ekskluzivni koncert v dvorani Mini Teatra, na katerem bodo dvakrat odigrali skladbe s prihajajočega novega albuma.

Vstopnice so na voljo v Dallas Music Shopu (Mirje 12, Ljubljana) in v Mini Teatru (Križevniška 1, Ljubljana) po ceni 19,02 $ (18 EUR) (že kupljene vstopnice za predhodno zastavljeni datum 11.5., veljajo za novi datum – 15.6.).