Zabava

Ne more preboleti moževe smrti

tp
20. 5. 2015, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

»Bolj ko teče čas, bolj ugotavljam, da sem imela ob sebi posebnega človeka. Svojega moža ne bom nikoli pozabila, zaradi njegovega odhoda bom večno žalostna.«

Mediaspeed

Tako iskrena je bila pevka Sanja Doležal (52) ob žalostni obletnici ljubljenega moža. Nenad Šarić Brada je namreč v 65. letu starosti zaradi možganske krvavitve na hitro umrl na začetku maja pred tremi leti. Sanja se še živo spominja tistega usodnega maja.

Mediaspeed

Družina je na svojem vikendu preživela čudovite prvomajske praznike, po katerih se je Sanja z otrokoma vrnila v Zagreb, Nenad pa je v hiši ostal sam, da bi lahko v miru vse pripravil za Sanjin rojstni dan, ki ga praznuje 9. maja. Nenad je svojo prikupno ženo namreč želel presenetiti z velikim rojstnodnevnim slavjem. Ker se po tistem ni več javil na telefon, je Sanjo zaskrbelo zanj.

Mediaspeed

Poklicala je sosede, ki so šli pogledat, kaj se dogaja z njim. Žal so se Sanjine najtemnejše slutnje uresničile, saj je bil Nenad v izredno slabem zdravstvenem stanju. Sosedje so nemudoma poklicali prvo pomoč, vendar Sanjinemu možu ni bilo več pomoči. Kljub velikim naporom zdravnikov v karlovški bolnišnici je umrl.

Bobnar in pevka Novih fosilov sta polnih osemnajst let živela v skladnem zakonu, pečat njune prečudovite ljubezni pa sta dva otroka – sin Luka (21) in hči Lea (18). Sanja še vedno ni prebolela moževe smrti, čeprav so od takrat minila že tri leta. Vsak dan posebej se ga spominja, ob obletnici smrti pa pride njena bolečina še bolj do izraza. Tudi letos je bil ta dan zaznamovan s solzami neizmerne žalosti.

Mediaspeed

Malo pred žalostno obletnico sta Sanja in Vladimir Kočiš Zec (66) snemala videospot za njun duet Emotivna prijetnja, na snemanju pa so se zbrali vsi njuni prijatelji in člani družine. Fosili in Sanja so tako spet obudili spomine ter si priznali, kako zelo jim manjka njihov ljubljeni bobnar.