Zabava

Sodne kalvarije Klemna Slakonje

B.P.
9. 5. 2015, 18.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Igralec in voditelj Klemen Slakonja ima zadnja leta veliko več dela na sodiščih kot pred malimi ekrani. Najprej je izgubil svojo oddajo, nato pa so se nanj zgrnile številne tožbe. Po dosedanjih rezultatih bi lahko rekli, da mu bistveno bolje kaže v sodnih dvoranah, kot v studiu, saj je prvo tožbo uspešno pripeljal h koncu.

arhiv Zvezde

Družba Medias ga je namreč tožila za vrtoglavo odškodnino nekaj več kot 330.000 evrov. Spomnimo, da je pri vsem skupaj šlo menda za sporen prestop igralca iz TV3 na Pop TV, zdaj pa se je izkazalo, da njegov manever le ni bil protizakonit.

Bo pa imel Klemen s sodnimi mlini nemalo stroškov, saj bo za ta dotičen primer moral sam poravnati obveznosti do svojega odvetnika, kar ga bo gotovo stalo nekaj tisočakov. Pred njim in njegovo drago pa je še ena tožba, ki jo je zoper slavni par vložila zdaj že bivša soseda. Tudi tista pravda ne bo poceni, zato se bo moral vsestransko nadarjeni Klemen že kmalu vrniti pred male zaslone, če bo želel obogatil svoj družinski proračun. No, roko na srce, nam gledalcem bi to kar ustrezalo, saj ga pogrešamo.