Zabava

Življenja brez Lili si ne zna predstavljati

am
9. 5. 2015, 13.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V majski oddaji bodo v oddaji Štiri tačke, ki jo lahko spremljate tudi na TV Veseljak, gostili simpatičnega pevca Čukov, Jerneja Tozona. »Jerneja poznam že več kot trideset let, saj sta z našo Ano skupaj hodila v vrtec,« nam je v uvodu povedala gonila sila oddaje, Nataša Bešter, ki je ob tem še dodala: »Vedno, ko ga srečam v Škofji Loki, se ga razveselim, saj je tudi po tem, ko je postal poznan in uspešen, ostal prijazen, skromen in preprost fant.«

Oddaja Štiri tačke

Jernej ima zadnja leta zvesto spremljevalko – malo, belo psičko Lili, ki je pasme jack russel terier. Za terierčke je značilno, da so živahni in »naspidirani« od jutra do večera. Glede na to, da je Lili stara šest let, se je že malo umirila. Ko pa je bila še zelo mlada, je bila tako hitra in nagajiva, da jo je bilo težko ujeti. Psička se je kmalu na Jerneja tako zelo navezala, da mu sledi brez vrvice kamorkoli gre.

»Tako je bilo tudi na našem snemanju, ko smo se sprehajali na škofjeloškem gradu. Ni se prav veliko oddaljila od svojega Jerneja, zvesto mu je sledila na sprehodu, ko smo ga spremljali s kamero. Tudi potem ko smo se usedli na pijačo, je mirno čakala poleg njega in poslušala, kaj smo se pogovarjali. Njene živahne in zvedave očke so seveda ves čas spremljale, kaj dela njen Jernej,« nam je še zaupala Nataša.

Oddaja Štiri tačke

Naj ob tem še povemo, da ima Jernej veliko srečo tudi zato, ker ima družino, ki mu pri varstvu Lili zelo pomaga. Največ sestra Urška, saj mu priskoči na pomoč vedno, kadar Jerneja ni doma. Pa ne le Urška, tudi starša in bratje z velikim veseljem popazijo in »pocrkljajo« malo Lili, ki jo imajo vsi radi. Jernej pa je ob tem povedal, da je Lili v življenje njegove družine prinesla veliko veselja, smeha in radosti in si življenja brez male bele kepice ne bi več znal predstavljati.