Zabava

Kdo sta novi barovki?

G.G.
15. 4. 2015, 10.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Včeraj smo poročali, da sta barovce obiskali dve plavolaski, zdaj pa je že jasno, da sta to novi tekmovalii, ki se bosta lahko enakovredno bojevali za 50 tisoč evrov. Tekmovali pa bosta kot ena tekmovalka.

Planet TV

Planet TV.

Novi udeleženki resničnostnega šova Bar sta mati in hči. Tekmovali bosta kot ena tekmovalka, kar pomeni, da če gre ena od njiju na vroči stol in izpade, izpadeta obe.

In kdo sta novi tekmovalki. 39-letna Ivica Jakomin je komercialistka, ki si je izkušnje nabirala kot varuška, čez nekaj let pa odprla gradbeno podjetje. Ima tudi izkušnje v gostinstvu, saj je tri leta vodila svojo restavracijo v Chicagu. Tudi po vrnitvi v Slovenijo je ostala v podjetniških vodah, ukvarja se s posredništvom in trgovino. Živi s partnerjem, ob hčerki Doloresima še sina Valentina, pri rosnih sedemintridesetih pa je postala še babica, so zapisali na spletnem portalu PlanetSiol.net.

Druga tekmovalka je njena hčerka Dolores. Enaindvajsetletnica je mladost preživela, v Slovenijo pa se je vrnila sredi najstniških let, saj je želela živeti bližje svojim sorodnikom. Trenutno zaključuje šolo za gastronomsko-turističnega tehnika. Trenutno nima veliko časa, je namreč mamica dveletnega Erika, zaradi katerega je postala odlična poznavalka najrazličnejših zvrsti risank. Sicer pa rada teče v naravi, posluša glasbo in se znori ob plesu. Dolores je trenutno samska.