Zabava

Lana Jurčević in Luka Nižetić v zelo vročem spotu ...

K.S.
14. 4. 2015, 14.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po desetih letih od objave velike uspešnice v naši regiji ‘Prava ljubav’ sta Lana Jurčević in Luka Nižetić ponovno združila glasove v novi pesmi ‘Od najgorih najbolji‘ in posnela tudi video pod režisersko taktirko Darija Radusina.

YouTube

»Po toliko letih sva se z Luko ponovno zaljubila v isto pesem, v bistvu je pesem ponovno poiskala naju.  Zelo sem vesela in ponosna na celotno ekipo, ker smo mesece kuhali najin ponovni skupni projekt v katerem predstavljava turbolenten ljubezenski odnos.« je o skupnem projektu povedala Lana.


»Zgodba se ponavlja, scenarij je isti, le midva sta deset let starejša, … bi lahko na kratko opisal ponovno strast, ki se mi je zgodila z Lano. Takoj, ko me je poklicala z novico, da ima novo pesem za naju se je zgodil ‘klik’ in začeli smo s snemanjem pesmi in videospota. Še nikoli do sedaj v tako hitrem času nisem posnel obe zadevi naenkrat, ampak z Lano je vse mogoče, ker ko si zada cilj ga bo na vsak način realizirala. Seveda je bilo vse toliko lažje, ker se oba zelo dobro poznava, bereva si misli, preprosto se pač dopolnjujeva … Upam, da se bodo lahko mnogi poistovetili z najino zgodbo v pesmi, tako kot sva se midva z Lano. Snemanje videa je bilo zelo razburljivo, saj sva v določenem trenutku od strasti, ki sva jo želela prikazati v videu odkrušila zid, ki nama je padel na glavo … mislim, da sva se z Lano v tej pesmi povezala za vedno … « pa je povedal Luka Nižetić.