Zabava

FOTO: Nad pričakovanji!

K.S.
8. 4. 2015, 14.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Druga sezona najbolj pozitivnega šova te pomladi Znan obraz ima svoj glas je točno na polovici. Šest oddaj je do sedaj navdušilo nad vsemi pričakovanji. Znan obraz ima svoj glas je v svojem terminu vsako nedeljo najbolj gledana oddaja, presegla je izjemen uspeh prejšnje sezone in v povprečju dosega odličen, 22,2 % rating! Vsako nedeljo si jo v povrečju ogleda več kot polovica (52 %) takrat zbranih gledalcev pred televizijskimi zasloni.

Aljoša Kravanja / Pro Plus
Klemen Bunderla kot Macy Gray

V SKLADU MLADI UPI ŽE 22.000 EUROV

Zmagovalec nedeljske oddaje je bil Klemen Bunderla, ki je navdušil z vlogo Macy Gray. Skrito misijo pa je tokrat imela Žana, ki je v sklad Mladi upi prinesla novih 2000 evrov, ki jih je prispeval POP TV. Zavod VSE BO V REDU, ki je zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, pa je ta znesek še podvojil in je novih 4000 evrov prištel v sklad Mladi upi. Skupni seštevek zbranih sredstev tako šteje že 22.000 evrov!

V šestih oddajah do neverjetnih preobrazb.

  • Do danes smo lahko na POP TV videli že 48 preobrazb.

  • V Rihannino (Žana) obleko je šlo 8 metrov satena.

  • Resice na Kid Rock (Simon Vadnjal) jakni so bile dolge skoraj 70 cm.

  • Za Žanino preobrazbo v Esmo Redžepovo so porabili več silikona kot v celi lanski sezoni za izdelavo protetike.

  • Skupni seštevek zbranih sredstev v sklad Mladi upi šteje že 22.000 evrov.

Za vsemi preobrazbami, ki jih gledalci vidijo na odru, stoji izjemno sposobna ekipa strokovnjakov, ki poskrbijo za masko, obleko, gibe, intonacijo, glas in stas.

Tanja Birgmajer, kostumografinja: ''Moram priznati, da je delo v drugi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas lažje v smislu organiziranosti in utečenosti mene in moje ekipe. Kar zadeva kreativnost, pa se letos še bolj trudimo upravičiti naklonjenost gledalcev in nam vsak kostum predstavlja še večji izziv! Za vsak kos oblačila si vzamemo čas za  pripravo in izdelavo, da ga naredimo natančno po predlogi in poskrbimo, da bo na odru videti kar najboljše.''