Zabava

Fantom že popuščajo zavore

am
12. 3. 2015, 07.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Resničnostni šovi so to pomlad na slovenskih televizijah v razcvetu. Če je na eni strani Bar poskrbel za pravi razvrat, tudi Big Brother nič ne zaostaja.

Planet TV

Planet TV

Pred očmi slovenske javnosti teče že drugi teden resničnostnega šova Bar. Tekmovalci so se medtem že privadili na kamere, zato so pred njimi že popolnoma sproščeni. Še več, Črt je dobil poljub od Joela. Že dlje časa ni nič nenavadnega, da lahko vidimo tudi fante, kako se ličijo in urejajo, mnogi pa v kopalnici preživijo ure in ure. Našminkana usta je imel tokrat Joel, ki je takoj izkoristil priložnost, da na nekom pusti svojo sled. Njegova tarča pa ni bila katera izmed tekmovalk, ampak kar Črt, ki je tako na lice dobil obris Joelovih ustnic. Ali je bila to samo prijateljska gesta, bomo videli že kaj kmalu, ampak glede na to, da je danes 12. marec, torej gregórjevo, bi lahko dejali, da se ptički ženijo.

Nič drugače ni v še enem šovu – Big Brotherju, kjer so bili po tekmovanju za mis bikini stanovalci nagrajeni z večerno zabavo. Ob dobri glasbi in pijači so se vsi sprostili in očitno so popustile zavore, kajti 29-letni modni svetovalec Žiga se je približal 30-letnemu programerju Sebastjanu, ki menda še nikoli ni spal z žensko. Žiga je zato začel tuhtati, da so mu morebiti bolj všeč moški. Kot kažejo dejstva, se danes ptički resnično ženijo …