Zabava

Kaj se kuha v ljubljanskem Nebotičniku?

Alesh Maatko
2. 3. 2015, 12.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Resničnostni šov Bar, ki bo v teh dneh s tekmovalci in obiskovalci zaživel na ljubljanskem Nebotičniku, drevi odpira svoja vrata. Denis Vikić bo kot menedžer bara usmerjal in nadzoroval tekmovalce, dajal jim bo navodila, naloge in skrbel, da bo Bar najbolje obiskan lokal v Ljubljani.

Media 24, Planet TV

Seveda bodo v veliki meri za to zadolženi barovci, ki se bodo borili za naklonjenost publike in veliko nagrado 50.000 evrov. Kdo bo osvojil zajeten šop cekinov, bodo odločali le gledalci na Planet TV, saj bodo z glasovanjem določili, katera barovka ali barovec se bo moral pomeriti v tedenskem izzivu, vsako soboto pa bodo gledalci z glasovanjem med oddajo v živo odločali, katera barovka ali barovec mora zapustiti odmevni Bar.

Media 24, Planet TV

Voditelj Sebastjan Kepic, programski direktor na Planet TV Gorazd Slak in menedžer Bara Denis Vikić

A vse skupaj vendarle ne bo tako zaprto pred zunanjim svetom kot pri ostalih resničnostnih šovih, saj bodo lahko tekmovalci z gledalci in svojimi navijači komunicirali prek facebooka, twitterja in instagrama. Vsaka barovka in barovec bo imel namreč svojo stran na facebooku, svoj profil na twitterju, skupaj pa bodo urejali profil na instagramu (BarPlanet). Toda vodenje bara je oziroma bo predvsem velik izziv za menedžerja bara. »Zame je to eden večjih izzivov. Ne vem, kako se bom obnesel pred kamero, izkušenj s tem nimam. Malo smo že vadili, bomo videli,« je povedal Denis Vikić, ki nam je še zaupal, da najlaže dela s takšnimi, ki še nič ne znajo, da jih lahko vpelje v svoj sistem.

Media 24, Planet TV

Nekoliko več izkušenj z Barom pa ima voditelj Sebastjan Kepic, ki je na televizijskih ekranih zaslovel prav kot voditelj resničnostnega šova Bar.

Media 24, Planet TV

»Povabilo v Bar me je resnično presenetilo,« pove voditelj Sebastjan.

Letošnji bo že njegov tretji, saj je vodil prvo in drugo sezono v letih 2005 in 2006. Tokrat ga je k sodelovanju znova povabil programski direktor Planet TV Gorazd Slak, s katerim sta že sodelovala pri prvih dveh. Odločitev o novem izzivu ni bila ravno lahko, pove Sebastjan, ob tem pa dodaja, da so mu določene stvari iz preteklih Barov ostale v spominu, predvsem določeni stavki, kot so »naredi, da mi pride« in »čas je, da vam sporočim …, da Bar zapušča …« Za konec nam je Kepic še zaupal, da bo ta sezona trajala 15 tednov. »Dobili smo res prave kandidate, tako da se obeta odličen šov, morda bo barovce obiskal tudi kakšen nekdanji tekmovalec. Predvsem pa novi obrazi napovedujejo nekaj svežega, nekaj, česar še nismo videli,« je zaključil.