Zabava

17-letna Slovenka, ki je obnorela Balkan

A.C.
28. 2. 2015, 13.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Navihana pesem Zašto cure boli glava je obnorela Slovenijo in območje nekdanje skupne države. Poje jo navihana 17-letnica Nina Vodušek iz Poljčan. Čeprav je še zelo mlada, ima za seboj zavidanja vredno glasbeno kilometrino.

You Tube

»Nad glasbo me ni navdušil noben izvajalec, temveč glasba sama, saj me je spremljala na vsakem koraku. Peti sem začela pri deseih letih in že kmalu posnela prvi album Moja mami. Nato sem začela sodelovati z Alfijem Nipičem in z njim tudi veliko nastopala. V dveh letih sodelovanja sem pridobila veliko odrske kilometrine in izkušenj,« razlaga Nina, ki je pred kratkim izdala novo pesem Nina zovu me, ki je nastala zaradi prve pesmi Zašto cure boli glava.

»Veliko ljudi je vedelo za pesem, niso pa si zapomnili, kdo jo poje. Zato je zdaj moje ime v naslovu pesmi,« pravi Nina, ki je zelo uživala tudi na snemanju videospota. Med drugim se je posebej za to priložnost vozila s helikopterjem in športnim avtom aston martin. Čeprav je čez noč postala prepoznavna, ostaja z obema nogama trdno na tleh. Pridno obiskuje šolo, ure petja in telovadbo. »Najraje imam poletje, ko je toplo in gremo na morje. Svoj čas pa namenjam tudi prijateljem. Doma imam še kužka Snupija, brez katerega ne morem. Vsako noč se pritihotapi v mojo posteljo,« razlaga Nina, ki sicer ne zna kaj prida kuhati, temveč se raje usede za mizo in uživa v maminih mesnih kroglicah s pire krompirjem.

You Tube

Kot tipična najstnica rada nakupuje. »Mislim, da trgovine prepočasi menjajo kolekcije,« se smeji in razkriva, da je skrivnost njenega uspeha v dobri ekipi in organiziranosti. »Ko nekaj delaš z veseljem, zmoreš vse. Zato se vedno potrudim, da sem kos vsemu,« je še navihano dejala in dodala, da jo ob pravem fantu prav nič ne boli glava.