Zabava

Milan od Severine želi več kot 300 tisoč evrov

mv
28. 2. 2015, 10.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Marca se bo začelo zloglasno sojenje v katerem bo Milan Popović, nekdanji partner Severine poskušal od priljubljene glasbenice iztržiti več kot 300 tisoč evrov, ki mu jih menda dolguje.

facebook
Pevka Severina in srbski kralj bakra Milana Popovića nekoč srečno zaljubljena, danes bijeta bitko za skrbništvo nad njunim sinom.

Astronomski znesek naj bi srbski poslovnež zapravil v času razmerja s Severino, saj naj bi plačeval obroke stanovanjskega kredita za njeno zagrebško in splitsko stanovanje, prenovo slednjih, pohištvo, lizing za avto, ki ga vozi, račune za mobitel ter celo pesmi in videospote, ki jih je snemala v času, ko sta bila skupaj. V to ni štel dragih daril in preživnine za sina v višini dva tisoč evrov. Za tožbo naj bi se odločil, ker se počuti izkoriščenega in trdi, da nikoli ni želel biti le njen bankomat. Severina je sodišče prosila, da obravnava ne bi bila javna, a so njeno prošnjo zavrnili.

50 tisoč evrov visoka kompenzacija med nosečnostjo

Severina in Milan sta bila skupaj slabi dve leti v obdobju med 2011 in 2013, Milan pa pravi da naj bi zanjo v tem obdobju zapravil skoraj milijon evrov. Pevki naj bi med nosečnostjo kompenziral tudi prihodke, ki bi jih ustvarila, če bi delala, tako da je Severinin račun nekajkrat obdaril s 50 tisoč evri. Še vedno se vleče tudi njuna bitka za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ki ga Milan lahko vidi le dva vikenda in dve sredi na mesec.