Zabava

Sorodni duši Nina Osenar in Boris Kobal

mv
10. 2. 2015, 07.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Marca na Televizijo Slovenija prihaja nov šov Ne se hecat'. Sobotni večeri bodo polni nepozabnih presenečenj, čustvenih dogodkov in iskrenega veselja. Za pozitivno energijo, smeh in sproščeno vzdušje bo skrbel nov televizijski par, Nina Osenar in Boris Kobal. Voditeljsko ekipo bo v studiu dopolnil navihani Aleš Ljoljo, za presenečenja na terenu pa bo skrbela simpatična aktualovka Eva Cimbola.

Boris Kobal je že znan obraz Televizije Slovenija. Kot režiser in igralec je sodeloval v televizijski satirični oddaji TV Poper, nazadnje pa ste ga lahko spremljali kot šaljivega kapetana ekipe rdečih v oddajah Moja Slovenija.

Nina Osenar je sicer izkušena televizijska voditeljica, a s Televizijo Slovenija bo tokrat sodelovala prvič. Oddaja Ne se hecat' bo tudi prvo sodelovanje Nine in Borisa na malih ekranih, že zdaj pa sta prepričana, da bosta s humorjem in skupnim seštevkom energij gledalcem prinesla sproščene sobotne večere.

Kot smo izvedeli, Nina že komaj čaka, da z Borisom skupaj stopita pred kamere. »Boris je s svojim izjemnim intelektom, hudomušnim humorjem, prijetnostjo in simpatičnostjo preprosto odličen TV-voditelj in glede na to, da bova v prihajajočih mesecih postala televizijski par, lahko brez rezerve ter z dobro mero vzhičenosti rečem, da bova najboljši par sobotnih večerov! (smeh) Mislim, da bo najino sodelovanje naravnost nevarna kombinacija seksapila, zabavnosti in vrhunskosti nasploh. (smeh) Resnično komaj čakam, da skupaj stopiva pred kamere,« opisuje Nina svojega novega sovoditelja in pričakovanja pred novim TV-šovom.

Podobnega mnenja je izvrstni Boris Kobal, ki pravi, da Nino čuti kot sorodno dušo. »Naj bom iskren: z Nino se ne poznava … kako bi rekel … na drobno. Bolj na debelo. Bila je gost v oddaji Moja Slovenija in bila je zelo simpatična. Se ti kar usede v srce, ker ti da občutek človeške, razigrane dimenzije, ki ne skriva inteligentnosti in bistrosti. Jo čutim kot sorodno dušo, ker jo imam na sumu, da je improvizatorka, da se znajde. Da je hitra in zvedava. In poleg vsega tega je še lepa. Ja, pa kje lahko najdete boljše?« v smehu Boris opiše Nino.

In kako bosta skupaj poskrbela za zabavne sobotne večere? »Če pregovorno velja, da je smeh pol zdravja, potem bo v naslednjih mesecih naša kreativna ekipa kar pokala od zdravja! (smeh) Vzdušje med ustvarjalno ekipo je namreč prav res fantastično! Vsi se maksimalno zabavamo in potrudili se bomo, da se bo ta naša pozitivna energija prenesla tudi med gledalce, da se bodo ob sobotnih večerih sprostili, zabavali ter z navdušenjem pričakovali naslednjo oddajo,« napoveduje Nina Osenar. Boris Kobal pa dodaja: »Nina ima nekaj, česar jaz nimam. Čeprav … hm … bi moralo bit' nasprotno! (smeh) Ona ljubi red, jaz malo manj. Jaz rad improviziram, ampak po načrtu, ne v prazno. Jaz vem, kam hočem pripeljati improvizacijo. Ampak vodja 'poti' bo pa kar Nina. Nekdo mora poskrbeti, da je red v oddaji. Sicer ne dvomim, da se ne bi našla na skupnem imenovalcu humorja.«

Za mnenje smo povprašali tudi odgovornega urednika Razvedrilnega programa TV Slovenija Maria Galuniča, ki je povedal: »Prepričan sem, da sta Nina in Boris odličen par za našo novo sobotno zabavo. Boris se je dokazal že mnogokrat, nazadnje ga je občinstvo vzljubilo v Moji Sloveniji in ga tudi nagradilo. Njegov smisel za humor, hudomušnost, aktualnost, vse to bo zagotovo tudi prevzelo Nino, za katero sem prepričan, da mu ne bo ostala dolžna, da mu bo kos. Seštevek njunih energij je tisto, kar bo glavni adut oddaje Ne se hecat'.«