Zabava

Danes ima vsaj 100 kg več!

T.P.
9. 2. 2015, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Odkar je zaplesala pred kamero in svoj posnetek objavila na spletu, gre njena kariera samo že navzgor. To, da tehta 170 kg, je očitno njena prednost.

Profimedia

Whitney Thore (30) je zaslovela po vsem svetu, ko je leta 2014 na You Tubeu objavila video z naslovom Fat Girl Dancing. Posnetek si je v kratkem času ogledalo nekaj milijonov ljudi, zdaj pa je dobila kar svoj TV šov.

Energična Whitney trdi, da je s svojimi 170 kilogrami bolj srečna kot kdaj koli. »Upam, da ženske v meni vidijo osebo, s katero se lahko identificirajo, saj so debeluške najpogosteje zapostavljene v medijih. Sama bi jih rada inspirirala,« je dejala v oddaji Lorraine in dodala, da želi v svojem televizijskem šovu Whitney: Fat Girl Dancing dokazati, da kilogrami niso prepreka za srečo.

Profimedia

Debeluška je verjela vase in uspela.

»Pogosto mislimo, da nas naše telo omejuje. Sama sem dolga leta mislila, da ne bi smela plesati, čeprav sem pri tem nadvse uživala. Ljudem želim dopovedati, da lahko počnejo čisto vse, kar si želijo,« pravi Whitney, ki je že z videom Fat Girl Dancing dokazala, da to, kra govori, še kako drži. Ljubezen do plesa čuti že od malih nog, vendar pa se mu je odpovedala, ko se je na fakulteti zredila zaradi sindroma policističnih jajčnikov. »Svoje bolezni nisem nikoli krivila za vse kilograme, ki sem jih nakopičila, čeprav je k temu veliko doprinesla. Na kolidžu sem se v enem letu zredila kar 45 kilogramov. Dolga leta nisem vedela, zakaj se mi je to zgodilo, ko pa so mi končno postavili diagnozo, sem se malce pomirila, saj se izvedela, da za svoje kilograme nisem kriva sama. Z vsakim dodatnim kilogramom sem se počutila slabše,« priznava.

Profimedia

Ko pa se je sprejela tako, kot je, je spet začela plesati, vrnila pa se ji je tudi samozavest. Brez težav se je pred kamere postavila v kopalkah. »Trenutno tehtam 170 kilogramov in čeprav bi rada shujšala, sem bolj srečna kot kdaj koli. Nisem obsedena s tem, da moram biti suha. Danes ljudje preveč pozornosti posvečajo fizičnemu videzu in se premalo zavedajo, da sreča prihaja od znotraj,« poudarja Whitney.      

Profimedia