Zabava

BOŽIČNA NAGRADNA IGRA: božični paket za noro poletje

U.K.
18. 12. 2014, 15.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Spet boste na svoj račun prišli ljubitelji največjega glasbenega festivala v Sloveniji. Tokrat s posebnim božičnim paketom.

Drago Čigon

Seveda govorimo o festivalu Metal Days, ki bo potekal od 19. do 25. julija 2015 v Tolminu, in bo ponovno postregel z nekaterimi največjimi imeni metalske glasbene scene. Med drugimi bodo letos na festivalu nastopili Accept, Behemoth, Black Label Society, Cannibal Corpse, Carcass, Death Angel, Devin Townsend Project, Eluveitie, Hatebreed, Kampfar, Kataklysm, M.O.D., Queensryche, Sepultura in Unearth. Vsekakor zasedba, ki obeta veliko, seveda pa še niso potrjeni vsi bendi in lahko pričakujemo še kar nekatera zveneča imena. Metal Days (prejšnji Metal Camp) je res postal prava svetovna uspešnica, saj ga vsakič obišče preko 10.000 obiskovalcev, večina iz tujine, nekateri pridejo na festival celo iz drugih kontinentov. In nenazadnje je vreden obiska, ne le zaradi izvrstnih glasbenikov, ki se zvrstijo na dveh odrih, temveč tudi zaradi izjemnega ambienta ob Soči.

Spraševali smo vas o skupinah, ki bodo v letu 2015 nastopile na festivalu in z vprašanjem niste imeli težav. Izmed pravilnimi odgovori je bila izžrebana Martina Levpušček iz Grahova ob Bači. Zmagovalki iskreno čestitamo!