Zabava

Prihajajo Aktualovi VIP večeri!

am
18. 12. 2014, 15.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Da bodo prazniki še lepši, se je ekipa radia Aktual po rekordnem obisku velikega rojstnodnevnega koncerta odločila, da svoje zveste poslušalce obdari s še več manjšimi koncerti v intimnem vzdušju – Aktualovimi VIP večeri.

Eden najbolj poslušanih komercialnih radiev v Sloveniji, Radio Aktual, bo po rekordnem rojstnodnevnem koncertu, katerega je v razprodani ljubljanski Hali Tivoli in preko neposrednega prenosa na spletni strani www.radioaktual.si poslušalo več kot 10.000 ljudi, pričel s serijo mini koncertov, na katerih bo izbranim tridesetim poslušalcem v intimnem vzdušju pričaral zares nepozabno doživetje.

Poleg tega, da bodo poslušalci v studiu tako lahko uživali v koncertu, kot bi ga doživeli doma v dnevni sobi, bodo lahko svoje najbolj priljubljene glasbenike spoznali tudi osebno. Na prvem Aktualovem VIP večeru bodo namreč nastopili priljubljena Nina Pušlar in Klapa Mali Grad iz Kamnika, vodila ga bo prav tako priljubljena Aktualova voditeljica Eva Cimbola. Zdaj vas zagotovo zanima, kako do kart! Poslušajte radio Aktual, spremljajte www.radioaktual.si in morda boste ravno vi med srečneži, ki bodo lahko ta edinstven dogodek spremljali v živo v studiu. Za vse tiste, ki ne boste imeli te sreče, pa si lahko koncertno vzdušje pričarate doma, saj bo prvi Aktualov VIP večer mogoče spremljati na frekvencah radia Aktual v ponedeljek, 22. decembra s pričetkom ob 19. uri.