Zabava

Šank Rock 're-štartali' s svojo novo skladbo!

K.S.
26. 11. 2014, 13.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po zelo uspešnem koncertu na festivalu Pivo in Cvetje v Laškem ter po dveh odmevnih koncertih na Primorskem, se Šank Rock vrača. Ne samo na odre, vrača se tudi na radijske valove z novim singlom, ki ima zelo pomenljiv naslov … Restart

Marko Ocepek
Kmalu velika turneja ponosa

S to pesmijo se Šank Rock vrača k svojemu značilnemu zvoku, ki ga je v preteklosti naredil tako prepoznavnega. 

Skladba Restart sicer opisuje splošno stanje duha v družbi, ki definitivno mora narediti "restart", hkrati pa naznanja, da Šank rock  svoj "restart" udejanja.

Kaj pravijo o svojem "restartu" člani skupine:

Matjaž Jelen: "Določene stvari se v življenju zgodijo z namenom... in tudi vrnitev Bora Zuljana v zasedbo se je zgodila z namenom... da se "restartamo" in znova dosežemo vrh, kamor spadamo."

Bor Zuljan:

"Ko si mlad, misliš, da vse veš. Z leti spoznavaš, da kljub starosti veš veliko premalo, da bi lahko vse doživel in izkusil. To, da sem se z Matjažem in Cvetom ponovno združil v skupino Šank Rock potrjuje mojo vero v to, da je naša  glasba brezčasna. Zato smo se odločili, da nadaljujemo z novim singlom RESTART."

Cveto Polak:

“Restart posodablja novo poglavje Šank Rocka. Uživamo v tem, kar delamo. S to ekipo se imam res odlično in v glasbi imamo še veliko za povedat.”