Zabava

V 72 minutah zaslužil 83 milijonov evrov, ki jih zapravlja takole

M.J.
19. 11. 2014, 13.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Floyd Mayweather ima distinktivni Facebook in Instagram profil, kjer se vse vrti okoli denarja, zabave in seveda privlačnih deklet.

Arhiv Svet24

Boksar Floyd Mayweather je zahvaljujoč svoji nepremagljivosti v 47 dvobojih samo v tem letu zaslužil več kot 83 milijonov evrov. Zaradi tega ga je ugledna finančna revija Forbes razglasila za najbogatejšega športnika na svetu.

Daleč za seboj je pustil nogometaša Real Madrida, Cristiana Ronalda, (ta zasluži okoli 63 milijonov evrov) in tudi zvezdnika NBA, LeBrona Jamesa, (57 milijona evrov). Mayweather je za prvo mesto na Forbsovi lestvici in 83 milijonov evrov potreboval 'pičlih' 72 minut, kolikor jih je letos preživel v ringu. Imel je samo dva dvoboja, v katerih je premagal Canela Alvareza in Marcosa Maidano.

In če ste njegovi zvesti oboževalci in mu sledite na družabnih omrežjih, vas ne ne presenetil niti zadnji videoposnetek, katerega je objavil; soba napolnjena z milijon dolarji in številne privlačne lepotičke, ki migajo s svojimi zadnjicami. Njegove pojave pogosto vsebujejo lepotičke, še pogosteje pa je na njih denar, s katerim Mayweather celo spi.