Zabava

Nova žrtev na Kmetiji

am
19. 11. 2014, 11.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nesreča menda nikoli ne počiva. To je okusil tudi tekmovalec Denis, ki si je pri opravljanju naloge poškodoval nogo in moral zaradi tega k zdravniku, kjer je dobil en šiv.

Planet TV

Tekmovalci so dobili eno najtežjih nalog do zdaj – pripraviti so morali drva. Na delo so se zagnali tako zelo, da je to zahtevalo tudi prvo žrtev. Denis se je resno lotil naloge, ki mu jo je naložila mentorica. Tako zelo, da si je pri sekanju drv poškodoval nogo

Planet TV
Jasmina naganja Mateja pod tuš.

Resnejših posledic sicer nima, pravzaprav se je vse dobro končalo, a vseeno ne bo mogel več tako zagnano delati. Za žaganje in sekanje sta tako na udaru predvsem Matej in Leon, saj Darinki, Lari in Jasmini motivacija za delo vse bolj popušča. Dodatno k temu prispeva še odnos med Jasmino in Laro, ki ji ne more odpustiti, da je premagala Žano in jo tako poslala domov. Denisa pa pesti še to, da Lara »spet spletkari«.

Planet TV

Nejevolji med sotekmovalci tako ni in ni konca. Ne nazadnje tudi zaradi Darinkinega močnega smrčanja, zaradi katerega je na posestvu kar nekaj neprespanih obrazov. Darinkino smrčanje je zmotilo marsikoga, zdi se jim vse bolj moteče. Zaradi nje so tako tekmovalci prebedeli noč. Leon je začel celo razmišljati, da bi šel spat v senik, v katerem ga nihče ne bi motil in kjer nihče ne bi spal zraven. Za razliko od preostalih je Darinka spala odlično. »Vem, da smrčim, vendar ne, da tako močno. Smrčim že od začetka, a tako moteče je postalo zaradi napetosti, in ne zaradi moje glasnosti,« je prepričana Darinka.

Planet TV

A to ni edina peripetija! Jasmina je nenormalno živčna – ali zaradi neprespane noči ali pa zaradi strahu, da bo prva dvobojevalka. Znese se nad živalmi – znori nad oslom in kobilo. »Proti koncu gre, z živci smo na koncu,« pravi Jasmina, ki ne ve, kako dolgo bo še zdržala. Očitno napetost tik pred koncem šova narašča, na vrhu pa bodo tako ostali le najmočnejši.