Zabava

Na Kmetiji se je slekla še ena tekmovalka

A.M.
18. 11. 2014, 11.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Domačijo, kjer domujejo še zadnji tekmovalci, sta včeraj obiskala mentorja in ocenila delo tekmovalcev, Lara pa je med prhanjem znova pokazala nekaj gole kože. A bolj kot to vsi skupaj premišljujejo, kako ostati v šovu.

Planet TV

»Ego raste, ker sem odtrgala listič deteljici,« je veselo povedala Jasmina, ki meni, da bo šla kmalu spet v boj in bo takrat izločila še Laro.

Planet TV

Da je Žana izpadla, je bil navdušen tudi Leon, ki je prepričan, da je bila ona gonilo: »Žana je bila motor 'podprcavanja', vse je imela naštudirano, kako in kam. Lara ni takšna in tudi Matej je bolj umirjen ter je samo sledil navodilom.«

Glava družine je postal Matej

Čeprav je Žana v pismu napisala, da bo na koncu še zadnjič premešala štrene, se je vseeno držala dogovora in za glavo družine postavila Mateja. V pismu pa je vsem namenila lepe besede in Darinko ter Laro z besedami »rada te imam« spravila v jok.

Kmetje so prepričani, da bodo zdaj stopili skupaj in se bo kreganje umirilo. A vmes je bilo tudi nekaj časa za »zabavo«. Baba Torkla je kmetom podarila tehtnico in nagradno igro. Tisti, ki je najbolje napovedal, koliko kilogramov ima, je dobil posladek. »Nikoli se nisem marala tehtati, saj je bolje, da ne vem, ker sem potem samo slabe volje,« je ob prevzemu tehtnice povedala Lara. Darinka je stavila na 80 kilogramov, a tehtnica je pokazala 82. Denis ji je v šali rekel, da se vidi, kdo je bil ves čas v kuhinji. Lara je stavila na 57 kilogramov, a ji je tehtnica pokazala kar pet kilogramov več. Tudi pri njej si je dal Denis duška: »Lepo si se 'oprasila'.«Matej je stavil na 78 kilogramov, a mu je tehtnica pokazala le 76. »Sem kot posušen črv, shujšal sem devet kilogramov.« Tudi Leon, ki je bil zmagovalec igre, saj je napovedal 78 kilogramov in zadel, je shujšal in to za kar 11 kilogramov.

Planet TV

Denis si je napovedal enako kilogramov, a je tehtnica pokazala 81 kilogramov, kar je postavnega kmeta malo potrlo.