Zabava

Globoko in odprto grlo

am
14. 10. 2014, 07.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Pomanjkanje seksa - Vsaj tako bi lahko dejali za nekatere tekmovalce šova Kmetija: Nov začetek. Še preden so se odpravili na tržnico, kjer bi kupili živila za preživetje, si je Miha zaželel le vibrator in lubrikant, češ da je to »hrana«, ki jo potrebuje.

Planet TV

A kjer je na kupu več ljudi, je tudi več želja, vse skupaj pa je – kot vedno – odvisno od cekinov. Prodajalka na tržnici je bila sicer neomajna pri pogajanjih, a jo je Klemnu uspelo omehčati, saj je odšel na tržnico z namenom, da kupi cigarete ali tobak. Čeprav je imel le šest zlatnikov, je s šopkom travniških rožic prepričal prodajalko, da mu je dala celo devet zlatnikov popusta. Klemen se je torej na posestvo vrnil z zlatniki in razveselil Miho, a to veselje se je precej hitro po uspešni nalogi razširilo med tekmovalce.

Planet TV

»Baba pijana, rit prodana,« je Miha komentiral dogajanje ob nekaj popitih kozarčkih. S to izjavo je predvsem mislil na Jasmino, ki je pri igri dobila nalogo, da mora poljubnemu tekmovalcu dati roko v hlače in jo tam imeti eno uro. Jasmina je za to nalogo izbrala Denisa in z roko precej hitro smuknila pod spodnjice. A kot kaže, je Denis vroča roba, saj je z Miho tekmoval, kdo lahko da koruzo globlje v usta. Menda je bila podobnost s čimerkoli tu zgolj naključje, toda glede na videno in večkrat slišano, heteroseksulani fanti niso tako nedolžni, kot so videti!