Zabava

Werner udeležen v hudi prometni nesreči!

B.P.
9. 9. 2014, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Priljubljeni pevec Werner Brozović je dolga leta molčal o dogodku, ki bi bil lahko zanj in pevko Simono Weiss usoden. Bilo je kot v kakšnem filmu, se spominja Werner, ko pomisli na tisti črni popoldan. S slavno prijateljico se jima je mudilo na televizijski nastop, ki je potekal v živo.

Facebook
Werner

In zakaj se je pevec po več kot 13 letih vendarle odločil z javnostjo deliti eno svojih najbolj dramatičnih življenjskih izkušenj? Pravi, da bi rad spodbudil ljudi, naj bodo iskreni in naj delijo ljubezen, saj nikoli ne vedo, kaj jih čaka za naslednjim ovinkom.

Priljubljeni pevec Werner Brozović je dolga leta molčal o dogodku, ki bi bil lahko zanj in pevko Simono Weiss usoden. Bilo je kot v kakšnem filmu, se spominja Werner, ko pomisli na tisti črni popoldan. S slavno prijateljico se jima je mudilo na televizijski nastop, ki je potekal v živo. Še preden pa sta prišla na prizorišče, sta se zapletla v hudo prometno nesrečo.
O podrobnostih in povzročitelju nesreče pevec še vedno molči, je pa razkril, da sta s Simono za las ušla smrti, saj ju je premetavalo z ene strani ceste na drugo, priletela sta v graben in celo v kamnito steno. In ko se jima je približevalo še nasproti vozeče vozilo, sta že mislila, da je vsega konec. Tik pred trkom je vozniku uspelo zavreti, Werner in Simona pa sta čudežno preživela. V razbitem avtu pa sta nato vsa pretresena od nesreče razmišljala, kako bosta prišla na nastop. Organizatorji so ponju potem poslali šoferja, ta pa ju je varno pripeljal v studio. Nastop sta izpeljala povsem suvereno, kot da se ne bi nič zgodilo. Vse skupaj sta dolgo skrivala in nista hotela vzbujati pozornosti z napeto zgodbo.