Zabava

NAGRADNA IGRA: zadenite karte za legendarnega Billyja Idola

U.K.
11. 6. 2014, 14.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Bi si radi v živo ogledali eno največjih glasbenih legend vseh časov, pa nimate denarja? Ni problema, z malce sreče lahko karte dobite pri nas.

Nagradno vprašanje: Kako je v resnici ime slavnemu pevcu? Odgovor se skriva v besedilu.

Priljubljeni britanski glasbeni zvezdnik Billy Idol (William Michael Albert Broad) je zaključil priprave za poletno koncertno turnejo v Evropi. Skupaj z odlično skupino, v kateri so njegovi dolgoletni sodelavci - fantastični kitarist Steve Stevens, kitarist Billy Morrison, bas kitarist Stephen McGarth, bobnar Erik Eldenius in klavijaturist Paul Trudeau, je po dveh uvodnih koncertih na vzhodni obali ZDA že na poti v Evropo. 7. junija bo nastopil na velikem Sweden Rock Festivalu na Švedskem, 9. na Rock in Roma v Italiji, sledijo koncerti v Švici, Nemčiji, na Slovaškem in Češkem, v Srbiji (Billy Idol se je takoj odzval na katastrofalno nesrečo in bo del svojega honorarja za nastop v Beogradu doniral za žrtve poplav), idr., ter 4. julija zadnji v Luxemburgu. 


Billy Idol prihaja v Ljubljano v torek, 24.6., točno štiri leta po svojem prvem nastopu pri nas, ko je popolnoma navdušil več tisoč glavo množico v polni dvorani Tivoli, z enim najboljših pop rock koncertov na naših tleh. Kako težko pričakovan je Mr. Idol med slovenskimi ljubiteljicami in ljubitelji glasbe, potrjuje osvojeno prvo mesto za Najboljši koncert poletja 2014 v Ljubljani, po glasovanju medija »In Your Pocket«.

Nagradno vprašanje:
Kako je v resnici ime slavnemu pevcu? Odgovor se skriva v besedilu.

Odgovore pošljite na: igre@svet24.si s pripisom 'za koncert Billy Idol!' Dva srečneža bosta prejela vsak po eno karto za koncert, ki bo 24.6. v Ljubljani. Žrebanje bo v sredo 18.6.2014. Želimo vam veliko sreče!