Zabava

Boštjan Romih spregovoril o boleči izgubi

Tomaž Mihelič/Lady
3. 6. 2014, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Boštjan Romih se še vedno postavlja na noge, potem ko je doživel eno največjih in najbolj bolečih izgub v svojem življenju. Toda od očeta se je poslovil le v prispodobi, saj bo lik vzornika za vedno odtisnjen v njegovo srce.

Mediaspeed

Zdaj je pred Boštjanom obdobje sprijaznjenja s kruto resnico, a kot radi rečemo, je le čas tisti, ki zaceli rane. Vsa družina je pretresena in še vedno ne dojame, kaj se jim je zgodilo, a življenje teče naprej in z njim vsakodnevna spoznanja, da ga je treba živeti polno.

Priljubljeni voditelj se počasi postavlja na noge, zato smo v ekskluzivnem pogovoru izvedeli, kako težko se je bilo po očetovi smrti vrniti pred televizijske kamere in kljub grenkemu priokusu zabavati vso Slovenijo.

V domačem kraju so Romihovi znani kot veseli, odprti in priljubljeni sosedje, prijatelji in sokrajani.

Iz njihove hiše sta pogosto odmevala smeh in ubrano petje. Tega še nekaj časa ne bo, čeprav jih je očetova, moževa in dedkova smrt po svoje še bolj povezala.

Mediaspeed

»Vsi, ki ostajamo, smo zdaj še močneje povezani. Mama pridno okreva, veliko nas je, ki skrbimo zanjo in smo ji v oporo. Rana v srcu je ogromna in pri tem smo včasih popolnoma nemočni. Ampak naša mama ima v sebi veliko notranje moči pa tudi dva ljubeča sina in šest vnukov, ki svojo zlato babico naravnost obožujejo,« pravi Boštjan.

Kaj vse je še povedal še vedno pretreseni Boštjan Romih, si preberite v današji številki časopisa Svet24!