Zabava

Dunking Devils, Trkaj in plesna skupina Stars za dobrodelnost

U.K.
24. 5. 2014, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V nedeljo, 25. maja 2014 ob 19h, bo v dvorani Gimnazije Bežigrad potekal prav poseben in spektakularen 90 minutni akrobatsko-plesni šov današnjega časa, ki ga pripravlja akrobatska skupina Dunking Devils z gosti: Rokom Trkajem in plesno skupino Stars.

Šov današnjega časa zajema aktualno tematiko in skozi humor, navdušenje in z dih jemajočimi trenutki spodbuja k temu, da je treba slediti svojim sanjam. Zato se bodo na šovu zbirala tudi sredstva za otroke družine v finančni stiski.
Kot posamezniki in narod Slovenci ne zberemo več poguma, da bi z ustvarjalnostjo in drznostjo sledili svojim sanjam. Dunking Devilsi pa verjamejo, da nas okoliščine omejujejo le dokler jim pustimo, da nam pridejo do živega. Sloveniji bodo tako z zgledom pokazali, da lahko vsak, ne glede na okoliščine z inovativnostjo, pogumom in užitkom strastno sledi svojim sanjam.
S tem namenom so pripravili akrobatsko-plesni spektakel, kjer se na odru zoperstavijo okoliščinam, zagnano premagujejo na videz nepremagljive ovire in vedno znova zmagajo. Šov združuje akrobatiko, zabijanje, ples, repanje in še mnogo drugega.


Rok Trkaj, povezovalec in MC šova: »Vesel sem, da lahko sodelujem s super ekipo Dunking Devils, saj je na pripravah in treningih res veliko smeha in verjamem, da bomo veliko te energije prenesli med gledalce. Hkrati pa je tudi rdeča nit šova pisana na kožo meni in današnjim časom, da pokažemo, da je mogoče vse, le volja je potrebna, da se dvignemo v višave.«
Celoten pomen šova bodo zaokrožili z dobrodelno noto. Ker se zavedajo, da okoliščine nekatere res potisnejo na rob preživetja, bodo na dogodku skupaj z Zvezo prijateljev mladine zbirali sredstva za otroke iz finančno ogrožene družine Adamlje.


Idejni vodja šova in manager akrobatske skupine Dunking Devils, Domen Rozman: »Iskreno lahko rečem, da niti Slovenija niti svet takega šova še nista videla. Po več kot letu dela prihaja čas premiere. Sam res komaj čakam, da Slovenija doživi in začuti našo energijo. Z zgledom bomo pokazali, da je vedno ne glede na vse mogoče slediti svojim sanjam!«
Šov bo torej nabit z adrenalinom in pozitivnostjo zato ga nikakor ne gre zamuditi. In kot pravi tudi slogan akrobatske skupine Dunking Devils: »Obstaja le ena prava smer. Navzgor!«
Karte lahko kupite na spletni strani eventim.si ali na prodajnih mestih Eventima po vsej Sloveniji. Lepo vabljeni!